Bram Stout Productions is het productiebedrijf van Bram Stout, gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in Visuele Effects en Computer Animatie.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met animatie, belichting, compositing, ontwikkelen van hulpmiddelen, en CG pipelines.

Computer Animaties

Met animaties kan je focussen op jouw bericht en je verhaal vertellen met beelden anders niet mogelijk.

Ik werk samen met je om jouw project te realiseren. Samen vogelen wij uit wat het project precies is, hoe wij het het beste dat het ooit zou kunnen zijn maken, en dan de animatie produceren.

Lees meer over animaties waar ik aan heb gewerkt.

Minecraft Animaties

Eén van de meeste populairste videospellen, Minecraft, heeft een rijke geschiedenis van animaties. Muziek videos, short films, trailers, sketches, en meer.

Ik heb gewerkt aan sommige van de meest populairste Minecraft animaties en zelfs officiële animaties, waardoor ik weet hoe ik het spel tot leven kan brengen. Ik ontwikkel ook hulpmiddelen om te gebruiken in deze producties, zoals een applicatie om Minecraft werelden te importeren in mijn animatie software, ook al is het Java of Bedrock editie, of dat het een resource pack gebruikt of niet, hij kan het importeren zodat het er precies hetzelfde uitziet zoals in het spel.

Lees meer over Minecraft animaties waar ik aan heb gewerkt.

Ingehuurd Door Andere Productiebedrijven

Naast ingehuurd te worden door bedrijven waar ik animaties voor produceer, wordt ik ook ingehuurd door andere productiebedrijven om te werken aan hun producties.

Ik werk aan belichting, compositing, rigging, effecten, pipeline en workflow. Ik heb uitgebreide technische kennis over Autodesk Maya en algemene kennis over Computer Graphics.

Lees meer over projecten van andere productiebedrijven waar ik aan het gewerkt.

Geïnteresseerd?

Of je zoekt naar iemand om een animatie voor je te produceren, iemand om te werken aan jouw eigen productie, of als je gewoon een vraag hebt, dan kan je altijd gerust contact met mij opnemen:

HomeProjectsWeb BooksContactEnglish